Különböző íróasztal modellek gyerekeknek

 

Manapság, ha körülnézünk az iskoláskorú gyermekek között, nem igazán találunk olyat, akinek ne lenne szüksége laptopra vagy asztali számítógépre a tanuláshoz, önmaguk fejlesztéséhez vagy akár kikapcsolódáshoz. Igen ám, de valahol tárolni is kell ezt a szerkezetet, ahol nem sérül, nincs útban és főleg, ahol egészséges a mindennapos használata, erre jók a különböző íróasztal modellek gyerekeknek.

 Milyen íróasztalt válasszunk a gyerekszobába?

Egy átlagos gyerekszobában nem feltétlenül jut elég nagy hely egy íróasztalnak. Ez így is van rendjén, míg a csemete el nem kezdi az iskolát. Ha pedig ebbe a korba lép, akkor ideje beszerezni egyet, ami közben rengeteg különböző szempontot kell figyelembe vennünk. Legyen egészséges, biztonságos, helytakarékos, kényelmes, és még sorolhatnánk a különböző ismérveket, amiknek meg kell felelnie az ideális asztalnak. Lássunk néhány különböző stílust, ami tökéletes helyet nyújt a különböző feladatok elvégzéséhez, és egy számítógép is elfér rajta.

Cilek Trio gyerek íróasztal

 Cilek Trio íróasztalok

Íróasztal modellek gyerekeknek

 

Az első ilyen az L alakú asztal, ami nem véletlenül a legnépszerűbb darab a lakosság körében. Ezt a típust leggyakrabban sarokba helyezik el, hiszen az L két szára pont 2 falra helyezhető, így rengeteg helyet takarítunk meg a lakásban. Elosztás tekintetében is praktikus, mivel az egyik oldalon helyet kaphat a technika, míg a másikon a tankönyvek, füzetek és ami a mindennapos tanuláshoz szükséges.

A következő egy teljesen egyszerű asztal, ami nagy pakoló felülettel rendelkezik. Ennek az asztalnak hála azok a gyerekek is megtalálják a jó lehetőségeket, akik szeretnek mindent elöl hagyni, vagy szimplán az asztalon tárolni, függetlenül attól, hogy éppen szükségük van-e rá vagy sem. Ezen a típuson kényelmesen elfér egymás mellett a laptop és számos más eszköz, sőt, asztali számítógép esetében külön rész van kialakítva a monitor megfelelő tárolására is.

Cilek White gyerek íróasztal

 Cilek White íróasztalok

Természetesen lehet különböző módokon egyedi is egy íróasztal, hiszen ahány szoba, annyi féle megoldás létezik. Vannak az emelvényes asztalok is, ahol egy magasított rész kerül kialakításra kifejezetten a laptop vagy akár a monitor elhelyezésére, így nem foglal helyet az íróasztal hasznos területéből. Emellett nem hiányozhat a kihúzható billentyűzettartó sem, amit nem kötelező a rendeltetésének megfelelően használni, hiszen akár az éppen aktuális tancuccokat is tárolhatjuk ott.

 

Arról nem is beszélve, hogy ha a szoba elhelyezkedése megkívánja, akár még egyedibb darabokra is igény lehet, ehhez pedig általában szakember bevonása szükséges. De ha már teljes átrendezésben gondolkodunk, akkor miért ne rendezhetnénk be tematikusan is azt a gyerekszobát?

 

Minden egy témában a gyerekszobában!


 Cilek Kalózos tematikus gyerek íróasztal

Cilek Black Pirate bútorcsalád

Nincs is olyan nehéz dolgotok, ha a gyermeknek megvan, hogy mi a kedvenc meséje, sportja, vagy éppen kedveli a hercegnős stílust. Nálunk ezek mindegyikére találhattok variációt, mellyel könnyedén és egyedien berendezhetitek a gyerekszobát. Szobabútoraink kiváló minőségűek és biztonságosak, így elkerülhetőek a véletlen balesetek. Arról nem is beszélve, hogy milyen sikert fog aratni a szoba berendezése a barátaik körében, akik biztosan irigyen fogják mesélni otthon, hogy milyen mesebirodalomban jártak. Bútoraink mindegyikéhez tartozik asztalos elem, így az maximálisan harmonizál a szoba többi részével, nem kell több helyről rendelni, így pedig biztosan nem kelt kaotikus érzést a lakójában vagy a szemlélőben.

Teljes íróasztal kínálatunkért ide kattints!

Ha kérdéseid merültek fel, vagy szeretnéd megtudni, hogy teremts alkotó, inspiráló, kreatív, környezetet a Te gyermeked szobájába, kérj  bátran időpontot ingyenes online lakberendezési tanácsadásunkra!

Kérdésem van!