Pirate Cápás Íróasztal

199.900 Ft

Kalózos íróasztal- a kalandos tanuláshoz!

Sok gyerkőc számára nehéz megtalálni a megfelelő motivációt arra, hogy leüljön tanulni. Ezen tud segíteni egy olyan tanulósarok, ami játékos formába önti a kötelező feladatokat.

Ehhez a strapabíró, cápa alakú asztalhoz örömmel fog leülni az Ön gyermeke is!

Az asztalban elrejtett okos funkciókkal pedig igazán ergonomikus lesz a használata. A cápafogakba rejtett világítást különböző fokozatokban lehet használni, így szabályozható a természetes fény függvényében, hogy mennyire legyen erős a lámpafény. Ezzel a kényelmi funkcióval sokat tehet gyermeke látásának épségéért.

A fényerősséget az asztal bal oldali részén található gombbal lehet váltogatni. – Ezt különösen fogja szeretni gyermeke!

A játékos pillanatokért felelnek az olyan extrák is, mint a cápa (minden irányban) forgatható szemei.

A kialakítás során szempont volt, hogy a modern igényeknek is megfeleljen az asztal, ezért van benne egy rejtett kábelvezető is a számítógép töltője számára.

Méretei:

Szélesség: 101 cm

Magasság: 157 cm

Mélység: 60 cm

Az asztal teste egy modern, strapabíró műanyagból készül öntési technológiával, hogy ne legyenek kiálló, éles alkatrészek. A váz merevsége garantálja, hogy az asztal ne  tudjon inogni, ezért kényelmesen tud rajta gyermeke írni és rajzolni is.

Az asztallap pedig egy rendkívül ütés- és kopásálló farostlemez, ami préseléssel készül- hogy a legádázabb kalózcsatáknak is ellenálljon!

Ez az íróasztal nem csak egy játékos szeglete lesz a szobának, hanem gyermeke egyik kedvenc bútora is!

Mi több!

Erre a Cilek íróasztalra 5 év teljeskörű garanciát vállalunk! Vásárlóink visszajelzései alapján ezek a bútorok több költözést és 2-3 gyerkőc felnevelkedését is kiállják! Válassza Ön is a maradandó megoldást!

Tegye a tanulás perceit szórakoztató elfoglaltsággá gyermeke számára ezzel a cápás íróasztallal Ön is!

Rendelje meg webáruházunkból most, vagy jöjjön el bemutatótermükbe és nézze meg élőben is!

(Budapest, Külső Váci út 71.)

Cikkszám: 20.13.1103.00 Kategóriák: ,