Telefon: +36 20 621 1405

Raktárunk és Boltunk: 1047. Budapest, Külső Váci út 71. Behajtás Perényi Zsigmond utcáról

  Nyitvatartási idő: Hétfő-Péntek   09:00-17:00, Szombat-Vasárnap   10:00-14:00

Cilek Bemutatóterem

20171117_104205 (00000002)

KÉRDÉSE VAN! ÍRJON NEKÜNK!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

[recaptcha]

Gyakori kérdések

Segítség a vásárlás menetéhez

Hogyan lehet rendelést leadni?
Rendelését több féle képen leadhatja: Személyesen a budapesti raktár/bemutatótermünkben: 1047. Budapest Külső Váci út 71 E-mailben: info@cilek.hu, valamint a 06-20-621-1405 telefonszámon.
Hogyan vannak a bútorok csomagolva?
A bútorok lapra szerelt állapotban, karton dobozokban érkeznek. Képekkel illusztrált összeszerelési útmutatóval vannak ellátva, továbbá bizonyos termékekhez összeszerelési videót is tudunk küldeni!
Van-e mód személyes átvételre?
Igen, telephelyünkön előre egyeztetett időpontban megoldható a személyes átvétel.
Hogyan kell fizetni?
Fizetési lehetőségek: Raktárunkban személyesen készpénzzel (bankkártyás fizetés nem lehetséges) vagy banki átutalással.
Mikor kell fizetni, mennyi előleget kell fizetni?
Előlegben a teljes vételár 50% -át kell kifizetni, ez történhet a megrendelés leadásakor, személyesen vagy a megrendelés utáni napokban banki átutalással. A második részlet kifizetéséről, a bútorok érkezése előtt kb. 5 nappal értesítjük vevőinket, a fennmaradó rész kifizetése történhet készpénzben személyesen, vagy banki átutalással a szállítást megelőző napokban. Abban az esetben, ha egyénileg szállítják a bútorokat, annak átvételekor is fizethetnek készpénzben.
Mikor kapok számlát?
Az előlegről és a 2. részletről szóló számlák eredeti példányait, készpénzfizetés esetén azonnal odaadjuk. Ha inkább utalással szeretne fizetni, akkor díjbekérőt küldünk e-mailben. A díjbekérő rendezése esetén e-számláját elküldjük a megadott e-mail címre!
Van lehetőség ÁFA mentes vásárlásra?
Igen, amennyiben az Európai Unió tagországaiba szállítja a megvásárolt bútorokat. ÁFA mentes vásárláshoz szükség van a cég adószámára, cégkivonatára, amennyiben nem a cégvezető a megrendelő, meghatalmazásra.
Pénzvisszafizetési garancia, mire vonatkozik?
Ha meggondolta magát, 30 napon belül visszavesszük a nálunk vásárolt terméket. Ajánlatunk csak az ép állapotú, sérülésmentes termékekre, a vásárlást igazoló, eredeti bizonylat bemutatásával érvényes. A cserejog nem érvényes matracokra, ágytakarókra, textilanyagokra. A részletekről érdeklődjön telefonon vagy e-mailben.