Cégünk mindig is az ügyfeleink érdekeit tartotta szem előtt, ez a gondolat vezetett el minket ahhoz az ötlethez, hogy ne csak minőségi kiszolgálást és minőségi terméket adjunk ügyfeleinknek, hanem a legjobb árat is biztosítsuk, ezért is lett kidolgozva a CILEK Árgarancia!

Az árgaranciát azonos márkájú, azonos mennyiségű, számlás árra lehet érvényesíteni, mely az ajánlattevőnél ténylegesen beszerezhető.

Árgarancia érvényesítése

Még nem vásárolta meg az árut, de máshol jobb árajánlatot kapott, ebben az esetben kérjük személyesen telefonon, vagy e-mailben jelezze, hogy hol és mennyiért kapott jobb árajánlatot a mi általunk kínált árnál. Mi ebben az esetben azonnal megvizsgáljuk lehetőségeinket, és ha van rá mód kiszolgáljuk Önt a máshol kapott árajánlat alapján, amennyiben az megfelel az árgarancia feltételeinek.

Figyelem! Az árgarancia nem vonatkozik az összes termékre. Az árgarancia biztosítását elsősorban kiemelt termékeink nagy részére tudjuk vállalni. Az árgaranciával Ön mindig csak nyerhet, mert mindig a legjobb áron tud CILEK gyerekbútort vásárolni.

Telefon: +36 20 621 1405 vagy e-mail: info@cilek.hu

Az Árgarancia érvényesítésének feltételei:

  • Az árgarancia kizárólag megegyező vonalkód, azonos márkájú, típusú, színű és felszereltségű termékre érvényesíthető!
  • Az Árgarancia csak a Mogul 2005Kft. által üzemeltetett cilek.hu oldalon elhelyezett termékek vételárának csökkentésére vonatkozik.
  • A több termékből álló un. csomagajánlatok részét képező ajándék eszközökre és kiegészítőkre, szolgáltatásokra, valamint egyedi, nem nyilvános ajánlat keretében történő ajánlattételben szereplő árak esetében az Árgarancia nem érvényesíthető.
  • Az Árgaranciára való igényét a vásárlónak kell jeleznie.

Budapest, 2015. Május 01.

Kandy International Kft.