LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁS - RÉSZLETEK

My Cart

Kosár

GYIK

 

Rendelését több féle képen leadhatja: Weboldalunkon, személyesen (1134 Budapest, Róbert Károly körút 57.) e-mailben: hello@cilek.hu, valamint a 06-20-621-1405 telefonszámon.

A bútorok lapra szerelt állapotban, karton dobozokban érkeznek. Képekkel illusztrált összeszerelési útmutatóval vannak ellátva, továbbá bizonyos termékekhez összeszerelési videót is tudunk küldeni!

Igen, telephelyünkön előre egyeztetett időpontban megoldható a személyes átvétel.

Fizetési lehetőségek: Személyesen készpénzzel, bankkártyával, illetve banki átutalással.

Előlegben a teljes vételár 50% -át kell kifizetni, ez történhet a megrendelés leadásakor, személyesen vagy a megrendelés utáni napokban banki átutalással. A második részlet kifizetéséről, a bútorok érkezése előtt kb. 5 nappal értesítjük vevőinket, a fennmaradó rész kifizetése történhet készpénzben személyesen, vagy banki átutalással a szállítást megelőző napokban. Abban az esetben, ha egyénileg szállítják a bútorokat, annak átvételekor is fizethetnek készpénzben.

Az előlegről és a 2. részletről szóló számlák eredeti példányait, készpénzfizetés esetén azonnal odaadjuk. Ha inkább utalással szeretne fizetni, akkor díjbekérőt küldünk e-mailben. A díjbekérő rendezése esetén e-számláját elküldjük a megadott e-mail címre!

Igen, amennyiben az Európai Unió tagországaiba szállítja a megvásárolt bútorokat. ÁFA mentes vásárláshoz szükség van a cég adószámára, cégkivonatára, amennyiben nem a cégvezető a megrendelő, meghatalmazásra.

Ha meggondolta magát, 14 napon belül visszavesszük a nálunk vásárolt terméket. Ajánlatunk csak az ép állapotú, sérülésmentes termékekre, a vásárlást igazoló, eredeti bizonylat bemutatásával érvényes. A cserejog nem érvényes matracokra, ágytakarókra, textilanyagokra. A részletekről érdeklődjön telefonon vagy e-mailben.


Jogvita esetén a Felek elsősorban közös megegyezésre törekszenek. Közös megegyezés hiányában a Felek a szerződésből eredő minden jogvitájuk elbírálására a Magyar Gazdasági és Iparkamara mellett működő Választott bíróság kizárólagos illetékességét kötik ki.