Cilek minden gyereknek

A gyermekek szemével látó, a gyermekek fantáziavilágát jól ismerő tervezők számtalan ötletes gyermekbútort, illetve gyermekbútor kombinációt alkottak meg, hogy minél több gyereket tegyenek boldoggá. A gyermekek boldogsága mellett, a Cilek számára a legfontosabb a biztonság, és a szülők nyugalma. Ezért modern stílusú, csak professzionális minőségű, ergonomikus gyerekbútorokat gyártanak. A lekerekített bútorok gondoskodnak a balesetveszély minimalizálásáról, a termékek mindegyikére jellemző a kiváló anyagminőség, és a gondos elkészítés. Ezért vállalunk akár 5 év gyári garanciát minden megvásárolt termék után. A gyártásban szereplő 19 bútorcsalád, a hozzájuk tartozó kiegészítőkkel, úgy lett kialakítva, hogy egészen csecsemőkortól akár 24 éves korig, minden gyermek megtalálja a korához, és személyiségéhez legjobban illő bútorokat.  

Miért tökéletes az Önök számára?

A Cilek gyerekbútor… …gyártása során nem használnak fel egészségre káros kezelőanyagokat, oldószereket és festékeket, melyeket a gyermek belélegez és hosszú távon egészségkárosodást okozhatnak neki. …nem tartalmaz semmilyen irritáló, mérgező anyagot. …erős, masszív szerkezetű, mert a gyerekek sokszor meglepő dolgokra képesek, és a gyerekszoba bútorait rendszerint próbára teszik. 🙂 …tökéletesen kidolgozott, így nincsenek vágó élek, nincs balesetveszély, irritáló- dörzsölő- kidolgozatlan fafelületek, és gyorsan öregedő műanyag bevonat. …összeillesztéséhez a legjobb minőségű rozsdamentes és allergén (nikkelt) nélkülöző fémfelületeket használnak fel, amelyek ellenállnak minden igénybevételnek, amely egy gyerekbútort érhet.

Cilek történet

A Cilek víziója: Egyedi és utánozhatatlan márka a gyermek bútorgyártás területén. A Cilek missziója: Biztonságos, megfelelően működő bútorok gyártása, gazdaságosan és a mindenkori szabályok betartásával. (www.cilek.com.tr) A Cilek 1995-ben jött létre 100 %-os családi vállalkozásként, szolid technológiával és infrastruktúrával. A Cilek sikeresen vezette be különleges termékeit és márkanevét a nemzetközi porondon is. Első üzletét Svájcban nyitotta meg 1996-ban, majd a következőt Máltán 2001-ben. Ezt követően védették le a Cilek márkanevet, logó-t szerte a világon. (A cilek egyébként törökül epret jelent, ez a név a cég alapítójának vezetékneve, mely egyúttal a vállalkozás számára szolgáltatja a cég arculatára jellemző eper motívumot.) A franchise modelljüknek köszönhetően, 444 értékesítési ponttal, 2200 munkavállalóval, 5 kontinensen. Mára 45 000 nm2-es területen dolgoznak és 2010-ben egy új, 33 000 m2-es zárt termelési létesítményt is kialakítottak. (www.cilek.com.tr.) Az évek során elért folyamatos és töretlen fejlődésüknek köszönhetően a Cilek bútor termékcsalád lett az első olyan márka, ahol a termelés és a design meghatározója a vásárló életkora, mely gyakorlati és minőségi szempontból is determinálja a termékfejlesztést. Kortól függően választható bababútor, gyerekbútor, és ifjúsági bútor, illetve ezeknek komplett szoba variációjuk.  

Díjak:

2005 Superbrands International – Legkiválóbb török márka díj 2005 Patent Institute- „Famous Brand” – Legjobban ismert márka díj 2007 Elnyerte az ISO 9001 minőségi tanúsítványt 2008 „Turkey’s Most Admired Company Award” – Legjobban csodált török cég díj 2010 Elnyerte az ISO 14001 Környezetvédelmi vezetési rendszer tanúsítványt 2014 InovaLig- „Most Inovative Brand”- Leginnovatívabb márka díj 2014 IMOS- “2014 Highest Number of Design Registration”- Legnagyobb számú dizájn regisztráció 2014-ben díj 2014 IMOS- “2014 Export Award”- 2014 exportőre díj 2014 A Capital Magazine besorolta a legkedveltebb gyermekbútor gyártók közé 2015 ALFA awards- “Most Successful Brand of 2014 in Furniture Category”- A bútor kategória legsikeresebb márkája 2014-ben díj 2015 Turkish Ministry of Science- „Productivity Project”- Termelőképességi projekt első helyezés 2015 ISMOB 2015 Fair- “Best Design Award”- Legjobb dizájn díj a gyermekbútor kategóriában.  

Flora-1