LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁS - RÉSZLETEK

My Cart

Kosár

Több mint 10 éve segítünk a szülőknek biztonságos és inspiráló környezetet teremteni a gyerekszobában!

 Egyedi személyre szóló lakberendezési tanácsadás profi, szakképzett csapatunktól és a minőségi baba- és gyerekbútorok iránti szenvedély jellemez minket! Ügyfélkörünk olyan tudatos szülőkből áll, akik értékelik a kiváló minőségű termékeket, tudják milyen fontos szerepe van a gyerekszobának a kicsik fejlődése szempontjából és imádják az egyedi, különleges, nem tömegtermékeket!

Küldetésünk, hogy minden gyermek vidám, biztonságos és inspiráló környezetben nőjön fel! Minden szülő a legjobbat akarja a gyermekének, mégis nagyon sokan átgondolatlanul rendezik be a szobájukat, és sok-sok felesleges vagy nem igazán praktikus bútorral zsúfolják tele. Pedig a kicsik fejlődésének szempontjából a gyerekszobának sokkal fontosabb szerepe van, mint gondolnánk.

A lakásban ez az hely, ami elsőként válik igazán fontossá a gyermek számára, hiszen itt nem csak alszik és játszik, hanem tanul és felfedez. Ezért fontos, hogy gondoskodó szülőként Ön mindezekhez biztonságos és inspiráló környezetet teremtsen, hiszen ez a boldog gyerekkor titka, amire minden gyermek és szülő vágyik. Mi azon dolgozunk, hogy felkutassuk a legjobb minőségű gyerekbútorokat és minden gyerek arcára mosolyt csaljunk! Legyen szó akár babágyról, íróasztalról vagy ifjúsági szobáról csak olyan termékeket árulunk, amelyek megfelelnek a követelményeinknek, és így minden további gondolkodás nélkül eladhatjuk ügyfeleinknek.

A Kimmel gyerekbútor története 2010-ben kezdődött, az első babavárásnál a legjobb, a legszebb és természetesen a legbiztonságosabb bútorokat akartuk gyermekünknek. Nem volt egyszerű a helyzet, nem akartunk tömegterméket venni, valami egyedi, különleges dolgot kerestünk. Végül hosszas kutakodás után az egyik legnagyobb török gyerekbútor gyár, a Cilek babaágyaira esett a választásunk és annyira beleszerettünk a kínálatba, hogy gyermekünkkel együtt végül megszületett a Kimmel gyerekbútor ötlete is. Hihetetlen belegondolni, hogy első vásárlóink mára már kamaszok, de van köztük egyetemista is! Gyorsan kinőttük a kis családi házat, ahonnan indultunk, és szerencsére egyre több alkalmazottunk is lett, hogy megfeleljünk a növekvő igényeknek.

Mára a Kimmel gyerekbútor kínálatban több ezer termék található! Mielőtt egy terméket felvennénk a kínálatunkba, nagyon alaposan megvizsgáljuk. A szennyezett anyagoknak és gyenge kivitelezésű termékeknek nincs hely a kínálatunkban - Ön és gyermeke érdekében. Nagyon sokat változtak az évek során a gyerekek igényei, ezért folyamatosan kutatjuk az újdonságokat, minden évben több új bútorgyárral is szerződést kötünk, hogy minden igényt ki tudjunk elégíteni és nálunk legyen Magyarországon a legnagyobb gyerekbútor kínálat! Kezdeti partnerünk a Cilek vidám autóságyai és bájos baba- és kislány bútorai mellett, az ugyancsak török Alfemo Pókemberes, Jégvarázsos és Tengerész stílusú szobái igazi mesebirodalomba röpítenek, a skandináv Lifetime Kidsroom prémium házikóágyai izgalmas kalandra hívnak, a tajvani ComfPro ergonomikus gyerekíróasztalai és székei a gyermekek gerincének a testőrei, míg a Caploonba vidám házikóágyai minden gyermeknek elhozzák a saját kuckó élményét! Az idei év nagy kihívása számunkra, hogy már nem csak az otthon segítünk kialakítani a tökéletes környezetet a gyerekeknek, hanem az IKC játszósarkai révén a bevásárlás során, az orvosi rendelőkben, az éttermekben, a várókban is. A holland gyereksarkokkal foglalkozó cég gondolkodás nélkül ránk bízta a magyarországi képviseletét, bízva többéves tapasztaltunkban, szakértelmünkben és az elégedett gyerekek mosolya iránti szenvedélyünkben!

 

Egy dolog nem változott az évek során, az a cél, amelyet a Kimmel gyerekbútor a megalapítása óta követ: „Varázsoljunk vidám inspiráló környezetet a gyermekek számára!”.

 


KIMMEL ANDREA ÉS A KIMMEL GYEREKBÚTOR CSAPATA

Kimmel Andrea

Ügyvezető igazgató

Papp Zsolt

Értékesítési vezető

Darányi Viki

Értékesítési vezető helyettes

Balatoni Ildikó

Lakberendezési tanácsadó

Firisz Krisztián

Marketing vezető

Varga Andrea

Termék manager

Bacskó Máté

Social media

Varga Patrik

Social media