LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁS - RÉSZLETEK

My Cart

Kosár

 
 

Szolgáltatások

 
Szállítás

Szállítás

Alvállakozónk kiszállítja Önnek a megrendelt terméket, az Önnek megfelelő napon és időpontban. Helyezze magát kényelembe és bízza ránk a munkát. Gondoskodunk a szállításról és a bútorok felhordásáról az utolsó zárható ajtóig. 

Tovább
Szerelés

Szerelés

Alvállakozónk szakszerűen és gyorsan összeszereli a nálunk vásárolt bútorokat, így levéve a terhet az Ön válláról. Döljön hátra és a szerelést bizza ránk! Ha van rá igény, a csomagolóanyagot is elszállítja, megbeszélés alapján.

Tovább
Szerelés

Ingyenes Lakberendezői tanácsadás

Engedje szabadjára képzeletét és mesélje el, hogy milyen lenne álmai gyerekszobája. Lakberendezőnk tiszta és átlátható tervezési folyamattal segít levenni a válláról a terhet.

Tovább
Áruhitel

Áruhitel

Áruhitellel részletre is vásárolhat nálunk. Pozitív hitelbírálat esetén, a kiválasztott árut azonnal megrendelheti, ezt követően kell törleszteni az előre meghatározott havi törlesztőrészleteket. További információért kattintson az alábbi linkre.

Tovább
Fizetési módok

Fizetési módok

Nálunk a kényelmes vásárlás az első! Számtalan fizetési lehetőséget biztosítunk, hogy a lehető legjobb szolgáltatás nyújtsuk. Válasszon többféle fizetési módunk közül úgy, hogy Önnek a legjobban megfeleljen!
 
Tovább
Árgarancia

Árgarancia

Nem csak a minőséget és a professzionális kiszolgálást garantáljuk, hanem a legjobb árakat is! Ha más forgalmazónál olcsóbban találja meg ugyanazt a terméket, akkor azt konkurens olcsóbb árán biztosítjuk.
 
Tovább
14 napos elállás

14 napos elállási lehetőség

Számunkra fontos, hogy vásárlását követően elégedetten távozzon. Online vásárlás esetén a termék átvételétől számított 14 napig elállási jog illeti meg. 
 
Tovább
Személyes átvétel

Személyes átvétel

Webshopunkban rendelt, illetve vásárolt termékeket lehetősége van egyszerűen, személyesen is átvenni amikor Önnek a legkényelmesebb.
 
Tovább
Hírlevél feliratkozás

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
A Cilek Gyerekbútor adatkezelésére vonatkozó további tájékoztatás megtalálható az Adatkezelési Tájékoztatóban.
Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy 12.500 Ft-os vásárlási utalvánnyal, melyet 250.000 Ft vagy nagyobb összegű vásárlásnál tudsz beváltani.